Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:21 24 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remus Negoi (USR) - „Frăţia PMP - PSD lucrează foarte bine în Consiliul Local Constanţa“

ro

05 Aug, 2019 00:00 731 Marime text
Preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi, a vorbit în debutul ultimei şedinţe de Consiliu Local şi a semnalat inutilitatea aprobării vânzării terenului de 101 metri pătraţi aferent unui chioşc amplasat în perioada în care Radu Mazăre era primar al oraşului (aprobare amplasament acest chioşc - HCL 197/01.04.2008).
 
„Cum chioşcul este total inestetic şi nu aduce nicio plusvaloare zonei Poarta 1 - Vraja Mării (care este extrem de sensibilă din punct de vedere arhitectural), am considerat că terenul ar putea căpăta utilitate publică, fără a fi înstrăinat unor persoane sus-puse, care nu au adus absolut nimic prin utilizarea lui, de-a lungul vremii. E o bodegă dărăpănată, iar proprietarul a dorit să cumpere terenul de sub ea, pentru dezvoltare imobiliară, probabil (pe 101 metri pătraţi!?).
 
Mă aşteptam ca acest proiect de hotărâre să pice, ţinând cont de totala inutilitate a vânzării terenului respectiv. Surpriză, însă! Pe lângă consilierii PSD, cei din PMP au votat cot la cot cu cei din PSD pentru vânzarea acelui teren către investitorul gheretei! Asta după ce preşedintele PMP Constanţa se bătea cu pumnii în piept că a făcut alianţă cu PNL împotriva PSD.
 
Mă tot întreb: există încă protocolul încheiat de PMP Constanţa cu PSD Constanţa? Dacă da, cum fac protocol şi cu PNL? Cacealma? Opoziţie unită sau putere unită, că nu mai înţeleg?...
 
A, să nu uit: primarul Făgădău a ridicat osanale de vreo 3 ori, în timpul şedinţei, preşedintelui PMP, ca om pe care se poate baza atunci când are nevoie...”, spune Remus Negoi, liderul USR Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii