Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:36 28 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL „PSD și ALDE, dispreț față de problemele constănțenilor”

ro

30 Jul, 2019 20:08 577 Marime text
După ședința de astăzi a Consiliului Județean Constanța, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a trimis un comunicat de presă în care susține că „PSD și ALDE au arătat astăzi, 30 iulie, încă o dată, că nu au înțeles absolut nimic din votul din 26 mai, manifestând un vădit dispreț față de problemele reale ale cetățenilor, votând împotriva comunităților locale, împotriva cetățenilor județului“.
 
„În ultimele zile, PNL, PMP și ALDE au negociat și au căzut de acord asupra faptului că toate comunitățile locale din județ au dreptul la condiții civilizate de trai, printr-un acces transparent la sursele publice de finanțare. Mai exact, alocarea banilor către primării ar trebui să se facă în mod echitabil, în funcție de nevoi și probleme, iar primul pas în acest sens ar fi trebuit să fie înființarea Comisiei de analiză a solicitărilor unităților UAT.
 
Din păcate, dominat de orgolii și frustrări personale, președintele CJC Horia Țuțuianu a „cumpărat” la pachet voturile ALDE, tranzacție de nerefuzat pentru un partid mic care pare că își semnează cu litere tot mai apăsate dispariția de pe scena politică.

Prin votul de astăzi, PSD și ALDE au lăsat doar în mâna lui Țuțuianu banii județului, care a decis că locuitorii județului sunt de două feluri: cei care au dreptul la civilizație și cei care nu contează.
 
PNL dorește să asigure șanse egale la dezvoltare tuturor localităților județului. Fie că vorbim de școli, grădinițe, dispensare sau spitale, drumuri, canalizare sau alimentare cu apă și gaze, constănțenii trebuie să aibă acces la toate aceste servicii fără să plătească în mod meschin prețul votului politic din alegeri. PNL Constanța a înțeles mesajul cetățenilor și că schimbarea clasei politice trebuie să vină în primul rând din interior. Iar efectele se văd în primul rând în raport cu constănțenii, în raport cu nevoile și problemele lor. Solidari cu cetățenii, liberalii spun STOP hemoragiei discreționare de fonduri publice doar acolo unde interesele dictează“, se mai arată în comunicatul remis presei de către președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă. 

Citește și:

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară Consilierii PNL şi PMP cer constituirea Comisiei de repartizare transparentă a alocărilor bugetare (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii