Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD şi-a impus omul Radu Volcinschi e noul prefect al judeţului Constanţa

ro

13 Mar, 2014 00:00 5571 Marime text
Începând de ieri, Radu Volcinschi este noul prefect al judeţului Constanţa. Numirea sa în funcţie vine după ce Eugen Bola a demisionat, la începutul acestui an, din funcţie şi mai ales după ieşirea PNL de la guvernare. Fotoliul de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa a fost râvnit şi de UNPR, care a tot avansat diverse nume pentru acest post. Iată însă că, aşa cum era de aşteptat, PSD şi-a impus omul la conducerea Prefecturii Constanţa.
Amintim că, până ieri, Volcinschi a ocupat fotoliul de subprefect de Constanţa. El fusese numit în această funcţie pe data de 21 mai 2012. Totodată, reamintim că Radu Volcinschi este cunoscut drept „mâna dreaptă” a lui Nicuşor Constantinescu sau omul de încredere al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Noul prefect a fost directorul Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Numit, în 2012, subprefect al judeţului Constanţa, Radu Volcinschi s-a născut pe 7 august 1977, a absolvit, în 1996, Grupul Şcolar Industrial de Aeronautică Henri Coandă, Bacău, în 2002, Universitatea Maritimă Constanţa, Facultatea de Electromecanică Navală şi tot la UMC şi-a obţinut, un an mai târziu, brevetul de ofiţer mecanic.
Aşa cum se menţionează în CV-ul său, în martie 2007 absolvă Institutul Naţional de Administraţie, iar în luna a aprilie a aceluiaşi an urmează un curs la Asociaţia Centrul Regionale de Dezvoltare Resurse Umane şi Management Social. În anul 2008 termină un master în Administraţie europeană la Universitatea „Ovidius” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costal 13 Mar, 2014 03:59 Chiar numai ofiteri de marina pot conduca judetul?Exemple:Mazare,Constantinescu,Volcinschii,Banias,,Mironescu si multe alte numé Sunt chiar cei mai capa ils sau sunt un clan?