Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD depune astăzi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

ro

17 Aug, 2020 07:10 2963 Marime text
  • Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercurea trecută, la dezbaterea din Parlament la care participă și premierul Ludovic Orban, că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului luni, 17 august.

„Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”, a spus Ciolacu, de la tribuna Parlamentului.

Marcel Ciolacu a criticat achizițiile făcute de Guvern în perioada stării de urgență.

„Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția? Cum sprijinul lui Iohannis ați distrus pas cu pas România. Sute de mii de întreprinzători au afacerile închise, milioane de români au fost lăsați fără acces la sistemul sanitar”, a mai spus președintele PSD.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii