Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:08 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocolul PP-DD - PSD nu are efecte în judeţul Constanţa Cristinel Dragomir - „Nu ne interesează subiectul“

ro

28 Oct, 2014 00:00 2767 Marime text
În vara acestui an, între PP-DD şi PSD a fost încheiat un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local. Efectele acestui protocol au întârziat să apară însă şi în judeţul Constanţa. Astăzi, se poate spune chiar că protocolul cu pricina este egal cu zero. Asta fiindcă cei de la PP-DD nu au reuşit să îşi impună niciun om la conducerea vreunei instituţii deconcentrate din judeţ. De un mandat de vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Constanţa nici nu poate fi vorba. Motivul? „Nu se poate“, a declarat, tranşant, Cristinel Dragomir, vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al CJC şi secretar executiv al PSD Constanţa.

De altfel, Dragomir declara, încă din luna iulie, că lucrurile nu sunt deloc bătute în cuie la Constanţa, în pofida unui protocol de colaborare semnat la centru. De principiu însă, social-democraţii nu ar fi avut nimic împotrivă. „Noi suntem de acord, liberalii trebuie să plece. Să ne facă o propunere (n.r. PP-DD), să vedem ce oameni au, pentru că noi n-am pus niciodată oameni aduşi de pe câmp“, explica secretarul executiv al PSD, în luna iulie.
Ieri, Cristinel Dragomir a lăsat de înţeles că subiectul nu mai e de actualitate. „Nu noi numim. Eu nu am nicio problemă, dar acum suntem în campanie, avem alte priorităţi. Nu ne interesează subiectul“, a menţionat vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii