Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța!

ro

06 Feb, 2024 18:16 1040 Marime text

Miercuri, 7 februarie 2024, la ora 18:00, în fața sediilor județene ale PSD, se va desfășura un eveniment. Este vorba despre aprinderea lumânărilor pentru democrația moartă din România. Această acțiune este inițiată de organizația AUR și se desfășoară în contextul preocupărilor privind starea democrației în țară.

Un eveniment de acest fel va avea loc și la Constanța, la sediul PSD din zona Trocadero. 

Conform circularei transmisă în teritoriu, se estimează că prezența la acest eveniment va fi semnificativă, cu un număr minim de 200 de persoane așteptate să participe în fiecare locație.

Facem precizarea că, până duminică, 11 februarie, din partea organizațiilor locale și filialelor județene se așteaptă propuneri de candidați pentru primăriile din toate UAT-urile.


Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de AUR:

PSD și Ciolacu reinstaurează dictatura în România! Disperați că își vor pierde mandatele, că vor rămâne fără privilegiile de care s-au bucurat zeci de ani, dinozaurii politici, mai mici sau mai mari, din PSD-ul lui Marcel Ciolacu și al lui Ion Iliescu au venit cu această idee: comasarea alegerilor.

Miercuri, 7 februarie, de la ora 18:00, organizația AUR Constanța va organiza un protest față de acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale PSD.

Membrii și simpatizanții AUR, alături de cetățeni, vor aprinde lumânări în fața sediului PSD din Bulevardul Lăpușneanu nr 74, Constanța, pentru memoria democrației pe care Marcel Ciolacu și actuala coaliție au omorât-o.-se arată în cadrul comunicatului de presă. 



Citește și:

Știri Constanța aziLIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii