Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

ro

06 Apr, 2024 18:09 821 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care le transmite constănțenilor care sunt motivele pentru care  adecis să candideze pentru un nou mandat la Primăria Constanța. 

„Mai bine să fiu criticat pentru ceea ce am făcut decât pentru ceea ce nu am făcut.

Așa cum am mai specificat la un moment dat, motivul pentru care am ales să candidez pentru un nou mandat este simplu, onest, lipsit de interese ascunse: îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța, să mă asigur că se vor realiza în cele mai bune condiții și să continui inițiativele pentru dezvoltarea orașului nostru, cel puțin la fel ca până acum.

Consider că lucrările realizate până în acest moment, dar și multele proiecte în curs de desfășurare sunt o dovadă solidă a interesului meu și al echipei mele față de bunăstarea și schimbarea la față a Constanței, mai ales că vorbim de un oraș marcat de indiferența fostelor administrații, care au lăsat în urmă un oraș aproape în paragină.

Or, eu și echipa mea ne propunem să ne dedicăm cu adevărat orașului, așa cum am făcut-o până acum, și să reușim, prin eforturi constante, să aducem o schimbare notabilă, durabilă, să ne ocupăm de lucrări de calitate, astfel încât să nu trebuiască să mai peticim nimic peste alți zeci de ani de acum încolo.

Am încredere că ai mei constănțeni vor alege Constanța marilor proiecte și că vor aprecia oamenii de acțiune, pentru că numai din astfel de oameni este constituită echipa mea!“ - a transmis Vergil Chițac. 



Citește și: 

Primarul Chițac a deschis proces Casei de Pensii a Ministerului Apărării! Începe judecata

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii