Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei a sărbătorit alături de năvodăreni 1 Mai muncitoresc

ro

03 May, 2011 02:31 2078 Marime text
navodari_1_mai__2.jpg„Au fost foarte mulţi oameni la petrecerea de 1 Mai. Nu mă aşteptam la atât de mulţi, dar probabil oamenii au ştiut că la Năvodari se petrece foarte bine şi este belşug", ne-a spus primarul Năvodariului, Nicolae Matei, a doua zi după ce a petrecut împreună cu năvodărenii 1 Mai muncitoresc.

navodari_1_mai_3.jpgNăvodărenii care s-au strâns la Tabăra Delfinul duminică, la sărbătoarea organizată de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, au făcut cea mai bună alegere. Mici, bere, ouă roşii, muzică populară de calitate şi multă distracţie! Acestea au fost ingredientele celei mai reuşite petreceri de 1 Mai organizate la Năvodari. Petrecăreţilor li s-a alăturat, la ora prânzului, şi primarul Nicolae Matei, care a fost luat cu asalt de năvodăreni şi nu numai, bucuroşi că edilul lor a ales să petreacă alături de ei 1 Mai. „Observ că la foarte mulţi politicieni care se dau de dreapta le e ruşine să sărbatorească Ziua Internaţională a Muncii.

navodari_1_mai_.jpg O sărbatoresc americanii şi la noi nu merge nimic în condiţiile acestea. Românii au uitat să muncească, iar politicienii şi cei care conduc ţara nu ştiu care sunt mecanismele economice administrative pentru a stimula munca. La Navodari se munceşte! Muncim împreună şi sărbatorim tot împreună! Oraşul Năvodari marchează cel mai bine din ţară ziua muncii. Este important să spunem că în Năvodari se munceşte şi, pe lângă asta, desfăşuram şi activitati culturale. Avem proiecte şi rezultate pozitive de la infrastructură şi până la cultură, iar rezultatele se văd.

La petrecerea organizata de 1 Mai la initiativa primarului Nicolae Matei a fost prezent şi preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu. Acesta se afla în trecere prin oras şi a venit şi la Tabăra Delfinul. 1 Mai sărbatorit la Năvodari, în Tabăra de copii, este deja un eveniment de tradiţie al administraţiei conduse de primarul Nicolae Matei, care promite o petrecere de neuitat şi pentru anul viitor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii