Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul, despre posibila suspendare din PSD Mazăre - „Nu am o mare suferinţă“

ro

04 Feb, 2015 00:00 2464 Marime text
Radu Mazăre, liderul PSD Constanţa, a afirmat, ieri, că în cazul său nu se pune deocamdată problema autosuspendării din partid. Declaraţia a fost făcută în contextul în care în PSD se discută intens despre modificarea statutului, fapt ce va atrage după sine autosuspendarea membrilor care au probleme cu Justiţia. „Eu nu ştiu de o asemenea propunere de autosuspendare. Eu nu am cunoştinţă de acest lucru, nu are cine să o impună în partid. Ponta a spus să ne gândim şi să vedem. Majoritatea votează şi în funcţie de ce votează majoritatea se întâmplă sau nu se întâmplă. Nu Ponta, nici Dragnea, nici Zgonea nu impune astfel de lucruri în partid“, a subliniat primarul municipiului Constanţa.

Amintim că Radu Mazăre nu agreează deloc ideea modificării statutului partidului, opinie împărtăşită şi de prietenul său, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

„Dacă ar fi fost chestiunea asta, eu, din februarie 2005, de când a venit Băsescu la putere, nu ar mai fi trebuit să fac parte din niciun PSD, pentru că eu de atunci tot am dosare, se deschid, se închid, ştiţi foarte bine că sunt nenumărate dosare care s-au închis, unele în instanţă, altele le-au închis procurorii (...). Ce, crezi că sufăr eu de vreun partid, dacă o să hotărască majoritatea că eu, cu un dosar penal deschis de vreun domn procuror, nu pot să mai fac parte din niciun partid?! Să ştii că nu am o mare suferinţă“, a mărturisit Radu Mazăre.

Nu mai puţin important, liderul PSD Constanţa a catalogat intenţia conducerii partidului de a separa funcţia politică de funcţia administrativă a membrilor săi drept „o bazaconie“. „Nu sufăr de partid, am câştigat independent“, a mai spus primarul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii