Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Adamclisi a decedat in urma unui accident vascular, in Bulgaria

ro

16 Mar, 2010 03:38 3155 Marime text
cap_5.jpgPrimarul localităţii Adamclisi, Emilian Burcea a murit ieri, în Silistra - Bulgaria, după ce a suferit un accident vascular.

Primarul plecase de dimineaţă să cumpere îngrăşăminte de la vecinii bulgari, iar în timp ce se afla în piaţă i s-a făcut rău, fiind dus de urgenţă la spitalul din localitate. Toate eforturile medicilor au fost în zadar, după mai multe manevre de resuscitare, inima acestuia a cedat.

Edilul împlinise în luna ianuarie a acestui an, 40 de ani, era la al doilea mandat de primar şi avea două fete.

Autorităţile judeţene fac demersuri pentru ca trupul neînsufleţit al edilului să poată fi adus mâine în ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pt un necunoscut 16 Mar, 2010 21:29 esti tu inconstient,daca nu esti bazat nu te implici,este un accident vascular,acest lucru este valabil pt toti oamenii,mai lasati-ne cu sentimentalismele,ce aviz pt amatorii de senzatii tari? eu ce puteam sa fac in momentul in care am fost rugata frumos de un personaj "important"sa-mi dau demisia si pt ca am refuzat au fost facute abuzuri,la alte abuzuri si tot asa?
  • un cunoscut 16 Mar, 2010 09:47 DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA SA. LA 40 ANI MORI DOAR DACA ESTI FOARTE SUPARAT. NU ESTE DELOC USOR SA FII PRIMAR. AVIZ AMATORILOR DE SENZATII TARI! NU UMBLA CAINII CU COVRIGII IN COADA. SUNT GRIJI, RESPONSABILITATE. TOTI STIM SA DAM SFATURI CAND PRIVIM DE PE MARGINE. INTOTDEAUNA NOI STIM MAI BINE CE AR TREBUI FACUT. SUNTEM NISTE INCONSTIENTI.