Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristea Gascan „20 de ani de cand am pasit in Primaria Independenta"

ro

21 Dec, 2009 05:21 2169 Marime text
independenta_primar_cristea_gascan_02.jpgEdilul-şef al comunei Independenţa aniversează miercuri, 23 decembrie, 20 de ani de când a păşit pragul primăriei pe care o reprezintă.

„În decembrie ¢89, pe 23, am fost chemat de oameni la primărie. Câteva zile mai devreme, pe 17 decembrie, mi se născuse fetiţa", îşi aduce aminte cu nostalgie primarul Cristea Gâscan. Activitatea sa ca primar al comunei Independenţa, din 1989 şi până în prezent, a fost întreruptă timp de un mandat, mai exact, în perioada 1996 - 2000, când s-a întors la profesia de cadru didactic. „M-am întors în învăţământ, însă când am văzut că nu am baza necesară pentru a-mi desfăşura activitatea, am candidat din nou la primărie, pentru că obiectivul principal al mandatului meu, a fost şi va rămâne învăţământul. Şi eu zic, că cinci şcoli, cinci biserici şi cinci cămine culturale pe care le avem, plus 20 km de drumuri şi alte asemenea obiective, nu sunt o nimica toată", ne-a declarat primarul comunei Independenţa.

L-am întrerupt ieri, pe primarul Cristea Gâscan din tradiţia tăierii porcului pentru a ne depăna câteva amintiri care îl leagă de primăria pe care o reprezintă şi am încheiat prin a-i ura şi noi „La mulţi ani!" şi mult succes în activitatea viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un nemernic 21 Dec, 2009 11:58 este postul ,nu minti jalnic personaj,cat rau ai facut multor oameni care t-am ajutat.Ai o turma de prosti in primarie ,betivi si obedienti.STII CA PIERZI IAR ALEGERILE ,AI BANI SI VREI SA SCHIMBI BARCA,BAFTA! CE EXPERTIZA FACE EL EUROPEANA,CE TUPEU,A PLATIT BINE ACEST ARTICOL
  • vasile 21 Dec, 2009 07:15 LA MULTI ANI! UN ADEVARAT MANAGER, CU VIZIUNE SI MULT BUN SIMT.II DORIM, PENTRU CA MERITA CU PRISOSINTA O FUNCTIE LA COORDONAREA JUDETULUI, LA PROGRAMELE CU FINANTARE EUROPEANA, ARE EXPERTIZA.