Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim vicepreședintele PSD Constanța, Daniel Georgescu „Dacă partidul va considera că sunt candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al CJ, îmi voi da acordul“ (VIDEO)

ro

09 Feb, 2024 19:36 1453 Marime text
Prim vicepreședintele PSD Constanța Daniel Georgescu, a fost și el prezent la eveniment. 

Acesta a precizat că la eveniment s-au discutat problemele primarilor cu premierul. Ciolacu a spus că în perioada următoare aceste probleme vor fi rezolvate.

Se vehicula și numele lui Georgescu pentru alegeri, însă acesta a spus că și-a exprimat dorința de a candida, însă rămâne ca partidul să decidă.  
 

Păi în primul rând s-au dezbătut problemele cu care se confruntă primarii în teritoriu.

Primele probleme și cele mai multe prezentate de către colegii mei au fost au fost piedicile puse de câte de către actualul perfect. Aici s-a discutat... s-a discutat foarte mult. După aia s-au punctat proiectele care sunt în curs de executare și sunt stopate din motivele pe care le cunoaștem foarte bine, finanțările care se mai pot obține acum la început de an și finalizându-se cu discuțiile privind alegerile care ne așteaptă cu siguranță în iunie.

Primul pas fiind alegerile euro parlamentare sau, în situația în care se stabilește comasarea alegerilor, să avem euro parlamentare în același timp cu alegerile locale, a punctat Georgescu. 

Pe cetățeni ne interesează în acest moment să cunoască numele potențialilor candidați a viitorilor candidați astfel încât să-i urmărească, să le cunoască proiectele și să voteze în cunoștință de cauză. Când va fi pregătit PSD Constanța să își nominalizeze oficial lista cu candidații pentru localele din aceste an?- Iată ce a răspuns Georgescu: 
 

Păi cred că cel mai mult vă interesează candidatul nominalizarea pentru municipiul Constanța și pentru consiliul județean și pentru orașele mai mari. Primul pas a stabilit foarte clar nu există niciun fel de problemă în acest moment în ceea ce privește conducerea județeană sau conducerea municipală. Mi s-a spus că există liniște, există o legătură directă și fără probleme între conducerea județeană Constanța și conducerea națională.

Dar ni s-a spus foarte clar: ne așteaptă și hotărâm noi de unii singuri, hotărâm când vom face alegerile la nivel de județ.

Dar trebuie să venim să ne prezentăm candidațiI, într-adevăr neavând acei candidați în acest moment, după o analiză corectă mergem, după ce vor fi aprobați acești candidați la nivel de conducere națională, putem să ne organizăm alegeri și în cadrul organizației municipale și în cadrul organizației județene, a mai punctat Georgescu. 

Iată ce spune Georgescu despre o posibilă candidatură:

Dacă partidul va avea nevoie de mine, dacă va considera că sunt candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, îmi voi da acordul.


Declarațiile integrale le puteți urmări în VIDEO de mai jos:

 


Citește și:

Este pregătit Stroe Felix să își ia revanșa la Consiliul Județean in 2024? (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii