Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele USR Constanța solicită Consiliului director al OMD demiterea lui George Măndilă

ro

17 Jul, 2023 13:43 2137 Marime text


George Măndilă. Sursa foto: ZIUA de ConstanțaScandalul în jurul logo-ului cumpărat pe zeci de mii de euro de la o firmă din Cluj de către Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța condusă de George Măndilă este departe de a se fi încheiat, chiar dacă președintele ONG-ului a anunțat  printr-un comunicat de presă că renunță la logo-ul propus de agenție pentru Stațiunea Mamaia.




USR Constanța prin vocea președintelui, Stelian Ion solicită demiterea lui George Măndilă de către Consiliul Director al Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța.


„Singurul lucru pe care l-a reușit Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța (OMD) a fost să îngroape și mai mult numele a ceea ce ar fi trebuit să fie stațiunea-fanion a litoralului românesc.

 
Achiziții de sute de mii de lei, realizate în doar 5 minute într-o zi de sâmbătă, 80.000 lei pentru un logo luat de pe internet cu 9 euro, scandalul ce a dus la renunțarea acestei sigle și scuzele penibile lansate în spațiul public nu au făcut altceva decât să demaște și mai mult incompetența și impostura girate de PNL și primarul Vergil Chițac.
 
Șeful OMD, George Măndilă, consilierul personal al primarului Chițac, fost consilier județean și, bineînțeles, membru PNL, care i-a găsit această sinecură politică, nu mai are ce căuta în funcție. Solicit consiliului director al OMD demiterea acestui pesonaj care, într-un timp record, a reușit să arate că este un impostor, incapabil de o asemenea responsabilitate", susține președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.


Vă reamintim, pe 8 iulie a.c., Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța condusă de George Măndilă, consilierul primarului Vergil Chițac a atribuit direct un contract societății Blue Sky Advertising SRL.

Valoarea contractului este de 80.000 lei fără TVA (n.r. 16.164 euro) și vizează servicii de identitate vizuală și manual de identitate vizuală, realizare siglă și manual de identitate vizuală (manual de brand) cu trei variante și stiluri diferite.
 

Despre Blue Sky Advertising SRL

Societatea înființată în 2021 are sediul social în Cluj Napoca și are obiect de activitate cod CAEN 7311 - Activități ale agențiilor de publicitate.

Asociații firmei sunt Maria Emanuela Huruială și persoana juridică Antreprevision Hub SRL, deținută de Radu Călin Lupaș și Mariana Ruscan.
Maria Emanuela Huruială care deține și calitatea de administrator al companiei și mai figurează și în Little Reader SRL.
Blue Sky Advertising SRL nu mai are alte contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.


În 2022, compania a raportat o cifră de faceri de 469.264 lei, profit net de 86.644 lei la un număr mediu de 2 angajați.


Despre OMD Mamaia-Constanța


Hotărârea privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost aprobaă de Consiliul Local Municipal Constanța pe 31 octombrie 2022.

Ulterior, pe finalul anului 2022, a avut loc ședința de constituire a Asociației “Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța” (OMD Mamaia Constanța).
 
Din Consiliul Director al Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța fac parte reprezentanții tuturor membrilor fondatori. Din partea Primăriei Constanța în Consiliu au fost desemnați George Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac, care are și calitatea de președinte, Nicolae Bucovală – președinte la Asociatia Patronala Mamaia, Lucian Tudose – președinte Asociația Resto (n.r. deține restaurantul Corleone din stațiunea Mamaia) și Sebastian-Ionuț Puznava - presedinte Patronatul Marea (n.r. manager Victoria Resort din Mamaia, membru FIHR).

Vă reamintim pe 1 iulie, OMD Mamaia-Constanța a achiziționat alte cinci contracte în valoare totală de 1.250.000 lei de la alte trei societăți comerciale din București servicii de promovare în mass media națională și online, respectiv servicii artistice tip concert și servicii de filmări profesionale în localități perioada iulie – septembrie 2023 cu camere profesionale format 4k și captare audio, inclusiv drona la diverse evenimente artistice/culturale/ sportive.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:

„Frunza lui Măndilă”OMD Mamaia-Constanța plătește 16.000 de euro pentru siglă și servicii de branding (DOCUMENT)

Troc de weekend la Constanța! O firmă fondată în 2023 are pe mâini promovarea turistică. Legăturile cu postul TV unde este invitat Vergil Chițac!

OMD Mamaia-Constanța, noi contracte de promovare cu PR-iști și producători TV din Capitală (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii