Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Rotativa guvernamentală, un moment-cheie al politicii post-decembriste"

ro

18 May, 2023 15:14 1219 Marime text



Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța susține că rotativa guvernamentală va fi un exemplu de cumpănă al politicii post-decembriste.

„Aș cataloga-o drept un moment-cheie, realizat cu scopul de a continua stabilitatea politică și economică a României, fapt consemnat și în protocolul de colaborare dintre partidele care susțin Guvernul României.

Totodată, sunt convins că românii așteaptă să vadă, la liderii coaliției, oameni de stat, maturitate și negociere politică pe principii ce țin de îndeplinirea programului și a obiectivelor asumate față de electorat, pentru că există șansa istorică de a valorifica potențialul pe care îl are țara noastră.

De asemenea, vor trebui îndeplinite jaloanele pentru accesarea banilor din PNRR și va trebui accelerată absorbția fondurilor europene pentru investiții, care depind în principal de performanța guvernamentală, fapt care a fost demonstrat până acum de coaliție. De aceea, negocierile pentru formarea noului cabinet ar trebui făcute cu pragmatism și să țintească performanța guvernamentală. Buna guvernare și echilibrul politic al coaliției pot fi singura soluție de a limita avântul extremist al unor partide cu valori antieuropene, cu o agendă dictată din Est", susține președintele PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii