Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă „Partidul Național Liberal condamnă atacurile teroriste împotriva populației civile a Statului Israel“

ro

11 Oct, 2023 19:34 1056 Marime text

 
Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă a precizat prin intermediul unei postări pe pagina de socializare că Partidul Național Liberal a susținut adoptarea unei declarații importante în Parlamentul României, prin care condamnă ferm atacurile teroriste îndreptate împotriva Statului Israel și a populației civile.

Această declarație reprezintă un angajament politic al României în lupta împotriva terorismului și a tuturor ideologiilor bazate pe ură, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a președintelui PNL Constanța. 


Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a lui Bogdan Huțucă:

PNL a susținut adoptarea Declarației Parlamentului României, în care condamnă atacurile teroriste îndreptate împotriva Statului Israel şi a populației civile.

România, prin acest act, își asumă angajamentul politic de a acționa hotărât în lupta împotriva terorismului și a tuturor ideologiilor bazate pe ură, reprezentând o datorie dar și responsabilitate a statelor democratice, care au obligația de a crea mecanisme eficiente care să asigure protecția libertății și a drepturilor fundamentale ale omului. Acțiunile teroriste, vărsarea de sânge și atrocitățile barbare asupra populației nevinovate sunt o amenințare pentru lumea civilizată.

Alături de colegii din PNL, condamn ferm atacurile teroriste, violente și barbare îndreptate împotriva populației civile a Statului Israel, precum și violența dezlănțuită de organizația teroristă Hamas asupra populației civile.- se arată în conținutul postării. 



Citește și:

Proiect liberal pentru creșterea rețelei de cabinete de medicină primară în mediul rural
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii