Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Klaus Iohannis, vizită la Centrul de conferinţe Agora din Iaşi

ro

05 Oct, 2019 13:09 1364 Marime text
Sâmbătă, preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost întâmpinat la sosirea la Centrul de conferinţe Agora din Iaşi, de reprezentanţii asociaţiilor Moldova Vrea Autostradă şi Împreună pentru A8.
 
 Afişând un banner cu mesajul "A8 - Domnule Preşedinte, nu uitaţi de Autostrada Unirii - A8", "Moldova vrea autostradă", reprezentanţii celor două asociaţii i-au cerut şefului statului să sprijine în continuare proiectul autostrăzii care va lega estul de vestul ţării: Ungheni - Iaşi - Târgu Mureş. , transmite Agerpres.

"Domnule preşedinte, la 300 de zile de la semnarea Legii 291 din 22 decembrie 2018 nu s-a făcut nimic pentru Moldova. Actualul Guvern nu a făcut nimic. Probabil că, în următoarele săptămâni, vom avea alt guvern. Am dori să schimbe această abordare", au spus reprezentanţii celor două organizaţii.

În replică, şeful statului a spus: "Sunt sigur că noul guvern va primi nişte mesaje foarte clare în acest sens şi atunci lucrurile se vor prezenta mult mai bine. Vă doresc mult succes!".


Klaus Iohannis a fost aşteptat şi de un bătrân din judeţul Neamţ, care i-a înmânat un toiag: "Dacă altfel nu se poate, cu el să faceţi o regulă, o Românie normală".

"După atâtea tulburări şi atâta nelinişte, dacă nu puteţi cu vorba bună şi cu înţelegere, faceţi dreptate cu această unealtă. Dumnezeu să vă ajute! Vă invităm cât mai des să veniţi în judeţul Neamţ", a afirmat bătrânul, care i-a dat preşedintelui şi un coş cu produse aduse din propria grădină.

La Centrul de conferinţe Agora din Iaşi are loc sâmbătă Adunarea regională a organizaţiilor PNL Nord-Est, la care participă şi preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, precum şi alţi lideri PNL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii