Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis, declarații despre alocațiile copiilor, alegerea primarilor în două tururi și autostrăzile din România

ro

15 Jan, 2020 16:31 1880 Marime text
Președintele Iohannis, în aceste momente, face declarații la Palatul Cotroceni:

„Guvernul își face ultimele calcule și vreau să subliniez că și eu, și Guvernul ne dorim creșterea alocațiilor. Legea este în regulă, de aceea am și promulgat-o.Guvernul va găsi soluția cea mai bună. Problema este la buget. Cu siguranță va intra în vigoare, dar nu acum, peste câteva luni. Dacă se taie pensiile speciale, va exista suma necesară, dar pentru acest lucru las Guvernul să se ocupe”, a declarat președintele Iohannis la Cotroceni.

„Pe noi nu ne interesează să vin în fața românilor cu bucățele de autostrăzi. Ne interesează să venim cu un buget integrat care să rezolve problema infrastructurii de transport, în special fiind vorba despre autostrăzi”.

„În foarte puțin timp, Guvernul va promova alegerea primarilor în două tururi. Este soluția cea mai bună”

„În Parlament sunt aceleași persoane din 2016. Românii își doresc o schimbare și au spus asta cu fiecare ocazie. Este o majoritate pesedistă în Parlament, iar românii au spus nu pentru PSD încă de anul trecut”, a mai declarat președintele Iohannis.

„Merită să avem alegeri anticipate pentru că vorbim despre un an de zile în care, dacă ne mișcăm bine, avem alegeri anticipate și vom avea ceea ce își doresc românii, multe soluții”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii