Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu „Am încurajat-o pe doamna Haimi să-și păstreze speranța și încrederea”

ro

31 Oct, 2023 15:01 804 Marime text

Sursa foto: Facebook


 
  • Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu Ella Haimi, soția cetățeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâșia Gaza, potrivit unui comunicat al guvernului. 

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu Ella Haimi, soția cetățeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâșia Gaza, potrivit unui comunicat al guvernului. 


”Am încurajat-o pe doamna Haimi să-și păstreze speranța și încrederea. Ii suntem alături și o vom sprijini să treacă peste această situație dramatică” a declarant premierul roman.
 

Marcel Ciolacu a asigurat-o pe Ella Haimi că autoritățile române fac tot posibilul pentru victimele războiului și a condamnat actele de terorism și atacurile asupra copiilor, femeilor și civililor
 

„Guvernul României și toate autoritățile statului român mențin legătura strânsă cu Statul Israel și fac tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe toți cei cărora acest război le-a adus suferință. Condamnăm cu fermitate actele de terorism și atacurile asupra copiilor, femeilor și civililor. Toate eforturile României se îndreaptă spre încetarea conflictului și restabilirea păcii”, a afirmat prim-ministrul.

 
La întâlnirea de la Palatul Victoria a participat și ambasadorul Statului Israel în România, Reuven Azar.
 
 
Citește și
Nicolae Ciucă a vorbit despre durerea din Israel după întâlnirea cu soția românului răpit de Hamas
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii