Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL pune la punct „detaliile“ anului electoral 2016 Sondaj pentru stabilirea viitorului şef al CJC

ro

22 Dec, 2015 00:00 2607 Marime text
Deşi se apropie sărbătorile, liderii filialelor judeţene ale PNL au primit noi sarcini şi termene-limită în care să le îndeplinească. Disciplina şi vigilenţa par să fie cuvintele de ordine ale liberalilor în perioada următoare. Şi pentru ca lucrurile să se deruleze fără derapaje, mai ales că 2016 este un an important pentru PNL şi nu numai, toţi liberalii care vor să fie susţinuţi în bătăliile electorale vor trebui, deocamdată, să îndeplinească două condiţii: să-şi achite cotizaţia la zi şi să respecte linia de comunicare stabilită de partid… adică să nu se trezească vorbind aiurea sau împotriva deciziilor luate la nivel central. Totul pare a face parte dintr-o primă etapă de „cuminţire“, cel puţin temporară, a candidaţilor PNL pentru alegerile de anul viitor.

Pregătiţi… pentru orice eventualitate

În speranţa că, la nivelul a cât mai multor judeţe, PNL va reuşi să obţină majoritatea în Consiliile Judeţene şi, implicit, va putea impune viitorul preşedinte de CJ, liberalii îşi iau măsuri de precauţie. În cadrul şedinţei BPN a PNL, liderii liberali au convenit ca fiecare organizaţie judeţeană să-şi stabilească persoana care ar urma să ocupe această funcţie. Surse din PNL Constanţa ne-au confirmat faptul că, până la finalul lunii februarie, conducerea organizaţiei va trebui să înainteze la Centru numele persoanei desemnate să ocupe această funcţie.
 
„Totul se va decide după ce se va efectua fie un sondaj de opinie, fie o analiză clară la nivel judeţean care să confirme persoana cea mai îndreptăţită să coordoneze activitatea Consiliului Judeţean Constanţa“, au specificat aceleaşi surse liberale.
 
Un alt aspect care va cântări mult în desemnarea celui ce ar putea prelua şefia CJC din partea PNL îl va reprezenta programul de dezvoltare pe care acesta îl va elabora pentru judeţ şi în care va include proiecte clare.
 
„Programul respectiv va fi dezbătut şi aprobat de conducerea PNL. La fel se va face pentru fiecare localitate a judeţului. Acestea vor fi pregătite împreună cu specialiştii din partid şi dezbătute public astfel încât oamenii să ştie care este viziunea candidatului PNL în ceea ce priveşte dezvoltarea localităţii sau a judeţului“, au explicat sursele noastre liberale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii