Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa nu va avea candidaţi eligibili pe lista pentru europarlamentare. Ce spune preşedintele Huţucă?

ro

21 Jul, 2018 00:00 2688 Marime text
Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European se vor desfăşura în luna mai a anului viitor, potrivit unei decizii adoptate la Bruxelles de miniştrii afacerilor europene din statele membre ale Uniunii Europene, reuniţi anul acesta în Consiliul Afaceri Generale (CAG). Reînnoirea Parlamentului European are loc la fiecare cinci ani.
 
Consiliul Naţional al PNL din 4 august va stabili criteriile în baza cărora liberalii îşi vor desemna candidaţii pentru alegerile europarlamentare.
Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, susţine că, până în acest moment, nu identifică nicio persoană din organizaţia de la malul mării cu anvergură naţională care ar putea să împingă lista de candidaţi ai PNL.
 
„Şi eu mi-aş dori să fiu europarlamentar. Mi-ar plăcea această activitate. Dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu avem un candidat cu o asemenea anvergură să ridice lista partidului“, a afirmat preşedintele PNL Constanţa.
 
Cu alte cuvinte, organizaţia liberalilor constănţeni nu va emite pretenţii şi, cel mai probabil, nici nu va avea vreun reprezentant pe locurile eligibile de pe lista pentru europarlamentarele de anul viitor.

Sursa foto:paginaeuropeana ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii