Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru cine bate inima lor? În ce sloganuri se luptă candidaţii constănţeni la parlamentare

ro

13 Nov, 2012 03:02 4096 Marime text

sloganuri_afis_gigi_chiru1.jpgCandidaţii constănţeni la mandatul de parlamentar se „duelează“ nu doar în programe, proiecte şi promisiuni. Nu mizează doar pe notorietatea lor, pe electoratul fidel partidului. Ei pun accentul şi pe sloganul electoral. Pe replică. Pe „poezia“ care acroşează alegătorul. Care sunt sloganurile candidaţilor la alegerile generale din judeţul Constanţa? Cum speră ei să atragă atenţia electoratului, să sensibilizeze?

sloganuri_electorale_ard.jpgCandidaţii ARD Constanţa merg, înainte de toate, pe ideea de inimă. Este, poate, simbolul cu cele mai multe încărcături. Astfel, pe afişele candidaţilor apar atât desenul inimii, cât şi sloganul pe care ARD a ales să meargă la nivel naţional. Pe afişele lui Gigi Chiru, candidatul ARD Constanţa pentru un mandat de senator în Colegiul 4 şi ale lui Dănuţ Culeţu, aspirant ARD la un mandat de deputat în Colegiul 9, stă scris „Reporneşte inima României“. Pe afişele lui Culeţu, fostul prefect al judeţului Constanţa, apare şi sloganul „O inimă deschisă pentru Constanţa“. În ceea ce-l priveşte pe Gigi Chiru, care îşi dispută, alături de Mircea Banias (USL) şi Maria Stavrositu (PP-DD), Colegiul 4, acesta merge pe sloganul „Eu iubesc Constanţa“.

„Eşti dezamăgit?“sloganuri_ppdd.jpg

Candidatul PP-DD Constanţa pentru un mandat de deputat în Colegiul 8, George Andrei Popescu, merge pe sloganul „Eşti dezamăgit? Luptă cu sistemul!“. Şeful său pe linie de partid, anume Gheorghe Slabu, candidatul PP-DD la deputăţie în Colegiul 9, a ales ca slogan „E timpul dreptăţii. E vremea poporului“.

„Pentru o Românie puternică“

sloganuri_usl.jpgAspiranţii USL Constanţa la un fotoliu în Parlamentul României - Gheorghe Dragomir (Colegiul 1 Camera Deputaţilor), Mihai Lupu (Colegiul 2 Camera Deputaţilor), Victor Manea  (Colegiul 5 Camera Deputaţilor) şi Puiu Haşotti (Colegiul 1 Senat) - nu au, până la momentul actual, un slogan personalizat. Ei vor merge, se pare, pe sloganul ales de USL la nivel naţional şi anume „Pentru o Românie puternică“.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii