Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penciu a „marcat" din nou la CJC

ro

11 Jan, 2010 03:24 1219 Marime text
Prin Hotărârea nr. 356 Consiliul Judeţean Constanţa, condus de Nicuşor Constantinescu, a decis alocarea unei sume pentru organizarea pomului de Crăciun pentru copiii din învăţământul preuniversitar din mediul rural, şi urban, unde se înregistrează un grad ridicat de sărăcie.

CJC a organizat două licitaţii pentru achiziţionarea de fructe şi dulciuri pentru această acţiune. Ambele au fost câştigate de aceeaşi firmă. Este vorba despre SC Daroff SRL, o clientă veche din acest punct de vedere a Primăriei şi Consiliului Judeţean Constanţa. Pentru dulciurile furnizate CJC, Daroff a obţinut 354.090 lei fără TVA, fiind desemnată câştigătoare din doi ofertanţi prezenţi la licitaţie. Pentru fructe - portocale - firma a încasat de la CJC 296.336 lei fără TVA. Aşadar Daroff a încasat în total peste 7,7 miliarde de lei vechi, cu TVA inclus. Firma a câştigat, pe 2 decembrie 2009, un contract similar de la Primăria Constanţa, pentru furnizare de jucării, în valoare de aproape trei miliarde lei vechi.

Daroff SRL îl are ca asociat majoritar pe Robert Penciu, alături de Ana Penciu, probabil soţia sa. Tot el este şi administratorul firmei. Robert Penciu este nimeni altul decât managerul Clubului Marina Surf Năvodari, fost campion naţional de yachting. La Marina Surf Club Năvodari s-a organizat, în 2007, „Cupa Primăverii Volvo", eveniment la care a fost parteneră şi Asociaţia Judeţeană de Yachting, al cărei preşedinte onorific este primarul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre. Prin urmare, se poate spune că Mazăre şi Penciu au şi pasiuni comune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii