Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Partidul AUR, filiala Constanța, în conferință de presă. „Am asistat la crima extrem de gravă în Mangalia, asistăm la o expunere a tinerilor la droguri“ (FOTO)

ro

11 Aug, 2023 13:09 1812 Marime text

UPDATE 7

Nicu Moroianu este liderul AUR Mangalia. Și va fi candidatul la primăria la Mangalia dacă își dorește.

UPDATE 6

Legat de cazul Băneasa, Aelenei a spus că ar fi util să se angajeze personal pentru unitatea de acolo.


UPDATE 5

Bădrăgan face un apel către primari.

“Am asistat la crima extrem de gravă în Mangalia, asistăm la o expunere a tinerilor la droguri, facem un apel întrucat poliția locală este la mâna autorităților locala, să treacă de la amendarea parcării și să treacă la patrularea pedestră, printre blocuri” 

 “Este inacceptabil ca o tănară să care așa un geamantan zeci de minute.”

 Apelul AUR este sa intrați în cartiere domnilor politiști!

 Haideți să îi și protejăm adevărat nu doar să dea amenzi! 


UPDATE 4 

Ia cuvântul Aelenei.


 “Noi avem soluțiile la toate problemele enunțate.”


“Eu personal mă întrebam ce face Guvernul până la 1 ianuarie, toate acestea se impun până atunci și sunt sigură că Guvernul se va împrumuta iar. Lumea își calculeaza ce pățeste de la 1 ianuarie, probabil vom munci doar pentru plata taxelor.”

“Nu pot să trec peste o altă nenorocire. Guvernul nu a dormit, ne calcă în picioare și ne aduce dezastre de la o zi la alta. Vorbim de strategia de vaccinare. Noi AUR ne opunem ferm adoptării acestui HG pentru că reprezintă transpunerea unei precederi OMS.

Regulamentul de Sănătate Internațional interzicea OMS să încalce demnitatea și drepturile fundamentale ale omului.

Noi stăm la mâna unui singur om care ne hotărăște soarta celor 194 de state membre. OMS este împuternicită să impună măsuri extreme de restricții.

Aelenei spune că ne întoarcem la acel cos QR care ne-a făcut probleme.

Partidul AUR nu este împotriva vaccinării, noi nu o să interzicem vaccinarea bolilor cunoscute. Partidul se opune obligativității vaccinării.

 Ne opunem acestor politici aberante.


UPDATE 3

Ia cuvântul Vlahu.
 

“Ei au fost cei care au analizat și dispus bugetul. Ei acum acoperă acest deficit prin trasarea sarcinilor pe umerii românilor. O să dăm câteva exemple: din septembrie 2023 se vor reduce plafoanele pentru beneficiile salariale netaxabile; din octombrie vom avea două tipuri de impozit pentru microintreprinderi, totodată trebuie să plătească micul antreprenor anticipat impozitul - și se vor calcula octombrie și de două ori decembrie pentru a se plăti până pe 21 decembrie. Din ianuarie începe o adevarată pierdere. Sponsorizarile nu mai sunt deductibile.Au omorât în concret ONG-urile.

De la 1 ianuarie vorbim despre niște impozite mult mai mari, ceea ce va însemna că dacă avem încasări de peste 300.000 lei iar rata de rentabilitate este de peste 30% aceasta va plăti impozit de 16%.


Ieri, la dezbatere s-a enunțat că odată cu aceste măsuri riscăm să asistăm la evaziune fiscală. Micul antreprenor este asociat cu statul. Va scădea rata de colectare a taxelor de stat.


O altă modificare este că impozitul pe dividende va creste de la 8 la 10%.

Vom mai asista la o muncă la gri, la negru ori la părăsirea țării de către români.


UPDATE 2 

Bădrăgan ia cuvântul.

“Vă mulțumim pentru prezența de astăzi și vă asigurăm de faptul că AUR e conectat la realitățile statului și este pregătit să sancționeze derapajele. Vă aducem la cunoștință faptul că pe 10 august a fost organizată conferința în Parlament pe temă economică, un eveniment în cadrul căruia s-a atras atenția asupra faptului că ordonanța austerității reprezintă o ultimă lovitură pentru economie de a o băga în groapă.”

“În opinia noastră se urmărește contrarul acestei mișcări, micii contribuabili sunt afectați de aceste prevederi. Această sarcină fiscală este păstrată pe micii contribuabili. Ne aflam în fața unui Guvern care nu are curaj, urmărește prin toate măsurile sa creeze un pericol iminent. În opinia noastră se distrug companiile românești.”

“Încearcă să acopere gaura bugetară creată de aceste doua partide care se află la guvernare. Premierul Marcel Ciolacu ne-a promis că se axează pe economie patriotă. Ne aflăm în fața unor măsuri de austeritate. Nicolae Vlahu va propune niște măsuri.




UPDATE 1 

La eveniment sunt prezenți senator AUR Evdochia Aelenei, avocat Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare și avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.


Partidul AUR, filiala Constanța, organizează la data de 11.08.2023, o conferința de presă. 

În cadrul comverinței, se dezbat probleme de interes local și național.

La conferință participă senator AUR Evdochia Aelenei, avocat Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare și avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.


Citește și: 

Un cunoscut avocat constănțean pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare din 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii