Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:38 05 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii AUR de la Constanța, prezenți la Chișinău, la sărbătoarea unirii Basarabiei cu România

ro

29 Mar, 2021 00:00 2781 Marime text
  • Parlamentarii constănțeni Sorin Cristian Mateescu, Evdochia Aelenei, Dumitru Viorel Focșa și Dănuț Aelenei, au fost prezenți în Republica Moldova, la aniversarea a 103 ani de la alipirea Basarabiei la România
  • Prin prezența lor, parlamentarii AUR și-au reafirmat dorința de reunire cu Moldova
  • Senatorii și deputații constănțeni au vizitat mai multe localități din Moldova, printre care Căușeni sau Ștefan Vodă, aflate la extremitatea estică a Republicii

 
Parlamentarii constănței ai Alianței pentru Unirea Românilor, senatorii Sorin Cristian Mateescu, Evdochia Aelenei și deputații Dumitru Viorel Focșa și Dănuț Aelenei, au fost prezenți în Republica Moldova, la aniversarea a 103 ani de la alipirea Basarabiei la România.
Prin prezența lor, parlamentarii AUR și-au reafirmat dorința de reunire cu Moldova.
Cei patru parlamentari constănțeni au vizitat mai multe localități din Moldova, printre care Căușeni sau Ștefan Vodă, aflate la extremitatea estică a Republicii, conduse de primari pro-România. Deputatul AUR Dumitru Viorel FOCȘA s-a întâlnit și cu Grigore Badașcu, veteran al luptelor din Transnistria împotriva Armatei 14 a Federației Ruse.
AUR Constanța consideră că reunirea cu Moldova este o obligație istorică, o datorie națională, o reparație a greșelilor trecutului, o readucere acasă a fraților basarabeni de peste Prut!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii