Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația PMP Castelu se delimiteză de declarațiile primarului Nicolae Anghel care a anunțat că pleacă la PSD

ro

21 Jan, 2023 13:48 2580 Marime text
 


După ce primarul Anghel Nicolae membru al Partidului Mișcarea Populară a declarat că pleacă la PSD, președintele organizației din Castelu, Antoaneta Prodan a convocat Consiliu Executiv Local .

„Membrii CEL Castelu, prezenți la ședință, în unanimitate, au declarat că nu au fost consultați de primarul Anghel Nicolae, și ca atare se delimitează de această declarație.

Suntem conștienți că prin declarația pe care a facut-o, Nicolae Anghel a încalcat art. 22, lit. c din Statutul PMP", a transmis Prodan.

Membrii PMP Castelu îi cer președintelui organizației județene, Claudiu Palaz o întâlnire la sediul partidului pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză și în conformitate cu statutul PMP.

Vă reamintim, chiar înainte de rocada la guvernare pe care ar trebui s-o facă în această primăvară PNL și PSD,  primarul Nicolae Anghel și-ar fi manifestat intenția să părăsească formațiunea politică în favoarea Partidului Social Democrat. Acesta a spus că nu mai vrea să candideze la Primărie în 2024 ci pentru un post de consilier județean.

Pe de altă parte, președintele organizației județene a PMP Constanța, Claudiu Palaz a spus că va cere dizolvarea organizației locale a PMP din localitatea Castelu. „Am informat conducerea centrală, urmează să aplicăm procedura în acest, vom depune și documentele", a declarat Palaz, pentru ZIUA de Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primarul Nicolae Anghel vrea să plece din partid. Se dizolvă sau nu, organizația din PMP Castelu?!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii