Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Constanța și-a ales astăzi președintele. Cine va ocupa funcția de conducere

ro

24 Mar, 2018 15:06 3456 Marime text
Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate  Constanța și-a ales astăzi președintele în persoana  Conf. Univ. Dr. Marioara Cojoc.

Potrivit unui comunicat al OFSD Constanța, conferința s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezența a peste 200   de delegați și a liderilor constănțeni Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate, dar și a parlamentarilor George Vișan, Mircea Dobre și Ștefan Mihu sau a viceprimarului municipiului, Costin Răsăuțeanu.

De asemenea, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, le-a urat doamnelor mult succes și le-a mulțumit pentru sprijinul pe care acestea l-au acordat în toate acțiunile desfășurate de formațiunea politică.

“Programul PENTRU SOCIETATEA DE MÂINE:UN NOU PAS, pe care îl propunem eu împreună cu echipa mea, are la bază trei principii fundamentale: demnitate, valoare și profesionalism. Obiectivele și acțiunile OFSD Municipiul Constanța încearcă să sublinieze transformările societății românești contemporane, implicit și a celei constănțene, astfel încât campaniile derulate să răspundă nevoilor reale ale acesteia”, a declarat Marioara Cojoc la finalul întâlnirii.
Printre proiectele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate  Constanța se numără promovarea valorilor și a tradițiilor naționale și locale în spațiul comunitar și internațional și susținerea exprimării și valorificării drepturilor femeilor și familiei prin activități politice și civice.

Sursa foto: OFSD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii