Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprea secretarii de stat au fost agreati de conducerea PSD

ro

12 Jan, 2009 15:38 835 Marime text

Intro
Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a declarat astăzi, la intrarea în sediul PSD, unde se discută cazul său după ce l-a numit la conducerea DGIPI pe Virgil Ardelean, că persoanele propuse pentru funcţii de secretar de stat în MAI au fost agreate de conducerea partidului.

Biroul Permanent Naţional al PSD discută astăzi despre o posibilă sancţionare a ministrului de Interne, după ce acesta l-a numit la şefia DGIPI pe Virgil Ardelean.
„Am venit să transmit colegilor mei de partid, cu tot respectul, că în numirea secretarilor de stat au fost numiţi cei agreaţi de conducerea partidului, toţi sunt profesionişti, respectând atât disciplina de partid, cât şi interesele partidului care se regăsesc în programul de guvernare, dar în primul rând interesele naţionale ale României“, a declarat Oprea la intrarea în sediul PSD.
Pentru sancţionarea ministrului Oprea s-au exprimat coordonatorul miniştrilor PSD, Liviu Dragnea, dar şi liderul de la Bucureşti, Marian Vanghelie. Dragnea a spus că nici Mircea Geoană, nici alţi lideri de partid nu au fost consultaţi de Gabriel Oprea în legătură cu numirile secretarilor de stat şi în special a lui Virgil Ardelean.
În apărarea ministrului au sărit reprezentanţii fostului grup de la Cluj, Ioan Rus şi Vasile Dâncu, primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu şi Miron Mitrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii