Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olga Zeicu a adus fosta organizaţie a femeilor liberale în PDL

ro

05 Apr, 2011 02:48 2264 Marime text
femei_pdl_Olga_Zeicu.jpgOlga Zeicu, fosta preşedintă a femeilor liberale din Constanţa, s-a prezentat ieri la sediul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, alături de mai multe foste colege din PNL care au dorit să se înscrie în PDL.

Olga Zeicu a precizat despre colegele care i-au urmat exemplul că au dorit să plece din organizaţia PNL Constanţa pentru că nu le mai reprezenta. Potrivit fostului preşedinte al pensionarilor liberali, Eugen Cojocaru, prezent şi el la semnarea adeziunilor către PDL, până la momentul acesta au semnat adeziuni către PDL aproximativ 260 de foste membre ale organizaţiei femeilor liberale constănţene. „În momentul când am demisionat din PNL, au plecat odată cu mine majoritatea colegelor din Biroul Politic. Majoritatea s-au înscris în PDL, motivul fiind apropierea PNL de PSD. Eu m-am născut în perioada comunistă şi ştiu cum e. Nu vrem să ne apropiem de PSD. Eu mi-am semnat adeziunea la PDL în februarie şi de atunci au venit şi s-au înscris foarte mulţi dintre foştii membri ai PNL Constanţa. Înscrierile s-au făcut treptat, întrucât fiecare are programul său şi nu poate veni toată lumea odată. Astăzi vor veni să-şi semneze adeziunile 14 persoane", a afirmat fosta preşedintă a femeilor liberale.

Reamintim că Olga Zeicu a demisionat din PNL ca urmare a nemulţumirilor sale legate de modul cum s-au desfăşurat alegerile pentru şefia organizaţiei municipale a PNL Constanţa, desfăşurate pe 22 mai anul trecut, în urma cărora a fost desemnat preşedinte Victor Manea. La momentul respectiv, ea a afirmat că alegerile nu s-ar fi desfăşurat corect şi că în sală, printre delegaţi, s-ar fi numărat şi persoane din Năvodari, deşi se alegea preşedintele filialei municipale PNL Constanţa.

Olga Zeicu pare să fi lăsat în urmă trecutul liberal, fiind gata de o carieră politică sub aripa PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • conservator 05 Apr, 2011 17:56 Cine sunt cele 260 de PNliste?Sunt aceleasi persoane inscrise de Cojocaru la Parc?Din articol reiese ca tot PNL Constanta vine catre PDL?Cred ca este mai buna cafeaua de la PDL decat cea de la PNL.Felicitari migratorilor care alearga dupa ciolan.
  • pnlista 05 Apr, 2011 15:19 Au venit si ele 3 babe si un mos si acum cred ca au revolutionat pdl-ul.