Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:41 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegaţie libaneză ajunge la Mangalia

ro

20 Oct, 2012 02:38 1172 Marime text
Municipiul Mangalia va fi, în intervalul 23 - 26 octombrie, gazda unei delegaţii libaneze conduse de preşedintele municipalităţii Byblos, Ziad Hawat. Potrivit unui comunicat de presă, din delegaţie mai fac parte Wissam Zaarour şi Walid Bilen, membri ai Consiliului Local Municipal Byblos, dar şi Zaher Abi Ghsn, directorul Serviciului de Arhitectură din Byblos.

Scopul vizitei este acela de a dezvolta relaţiile bilaterale dintre cele două oraşe, precum şi de a identifica oportunităţi de afaceri şi de a atrage investiţii străine în sudul litoralului românesc.

În contextul evenimentului, delegaţia libaneză va avea miercuri, 24 octombrie, o întâlnire oficială cu primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. La această întâlnire vor fi prezenţi şi consulul onorific al Republicii Libaneze la Constanţa, Charbel Maroun şi preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul din România, Mohammad Murad.

Ulterior, membrii delegaţiei libaneze se vor întâlni cu oameni de afaceri din Mangalia şi, de asemenea, vor face o vizită la Şantierul Naval Daewoo Mangalia, dar vor ajunge şi la Portul turistic din localite, la herghelie şi la siturile arheologice ale vechiului Callatis.

„Pentru ziua de 25 octombrie, programul delegaţiei străine prevede o întâlnire cu mediul de afaceri româno-libanez, participarea la ceremonialul militar în cinstea Zilei Armatei Române la Monumetul Eroilor din Mangalia, precum şi o întâlnire cu presa locală. Delegaţia libaneză urmează să îşi încheie vizita oficială în Mangalia vineri, 26 octombrie", se mai precizează în comunicatul de presă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii