Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad s-a înscris în Partidul Ecologist Român. „Vă asigur că în 2024 vom fi în Parlament”

ro

12 Mar, 2022 20:44 3815 Marime text
Mohammad Murad, foto: Facebook/ Partidul Ecologist Român

Omul de afaceri, Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuți proprietari de hoteluri din ţară, inclusiv pe litoral, s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER) și a promis că partidul din care face parte va intra în Parlament cu 10% în anul 2024. 

Declarațiile au fost făcute sâmbătă, 12 martie, la Congresul Ordinar al Partidului Ecologist Român.

„Trebuie să fim conștienți că cel mai mare dușman al nostru, al tuturor, pe glob, se numește sărăcie. Cum putem convinge o persoană care nu are cu ce să se încălzească sau să facă mâncare să nu mai taie pomul din curte? (...) Cum putem vorbi despre educație ecologistă când omul orice mănâcă, aruncă peste tot, când e vorba de foamete? Avem în primul rând de-a face cu cele 1,3 milioane de gospodării în România care au și astăzi wc-uri în curte”, a declarat omul de afaceri. 




Acesta a dat asigurări că în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament -  „și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută”.

„Avem mult de făcut (...) eu am ales și cu mâna pe inimă să mă duc la Lehliu, la Bacău (...) unde e nevoie de mine, în România, aici voi rămâne. Tot ce am căpătat în România, să întorc înapoi pentru generații care mi-au oferit asta”, a precizat, sâmbătă, Mohammad Murad. 

Mohammad Murad a concluzionat afirmând că dacă va fi ales, va susține un discurs politic - „momentan, sunt om simplu”. 

video: Facebook/ Partidul Ecologist Român
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii