Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu nu s-a decis cu cine votează la Congresul PNL - „Le-am spus clar. Din ce bani mi-ați dat, nu pot dezvolta județul. Nu am găsit niciun proiect”!

ro

02 Jun, 2021 00:00 4248 Marime text
  • Orban sau Cîțu? Care dintre ei ar fi mai bun de președinte al PNL?
  • Primarul Constanței, Vergil Chițac, a transmis printr-un mesaj că Florin Cîțu reprezintă ”gura de prospețime de care România avea nevoie”
  • Chiar dacă s-a fotografiat alături de Cîțu, aleși locali și de miniștri, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu încă mai cântărește cui va da acorda votul la Congresul PNL
  • Între premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, spune că ar alege categoric banii
  • Banii de care județul Constanța are nevoie ca de aer
 
Orban sau Cîțu? Care dintre ei ar fi mai bun de președinte al PNL? Acesta este întrebarea!
În timp ce primarul Constanței, Vergil Chițac, a transmis printr-un mesaj publicat pe Facebook că Florin Cîțu reprezintă ”gura de prospețime de care România avea nevoie”, ceilalți lideri liberali sunt mai rezervați.

Chiar dacă s-a fotografiat alături de Cîțu, Chițac, alți aleși locali și de miniștri, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu încă mai cântărește cui va da acorda votul la Congresul PNL.
Între premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, spune că ar alege categoric banii.
Banii de care județul Constanța are nevoie ca de aer.

“Le-am spus clar: Din ce bani mi-ați dat, nu pot dezvolta județul. Nu am găsit niciun proiect depus când am ajuns la Consiliu Județean. Nici măcar unul scris, cu studii finalizate. Voi avea un vot la Congres, însă îl voi susține pe cel care îmi va oferi garanții că luptă împreună cu mine pentru județ. Nu exclud niciuna dintre variante, dar am nevoie de garanții. Sigur, voi ține cont și de opțiunea colegilor mei din organizație. Eu nu ma plasez în afara partidului”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu pentru ZIUA de Constanța.
 
 
 
 
 

Tags: Vergil Chitac, Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii