Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj tranșant al deputatului liberal Bogdan Huțucă Nu îi permitem cuplului Dragnea-Tăriceanu să vorbească în numele parlamentarilor PNL

ro

29 Nov, 2017 18:23 1476 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, transmite un mesaj tranșant prin care delimitează parlamentarii liberali de comunicarea nocivă emisă de președinții celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, în relația cu Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, informează un comunicat al PNL Constanța. 

„Pe scurt, le transmitem lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, acestui cuplu toxic pentru politica de stat a României, că recenta comunicare cu Departamentul de Stat al SUA este nocivă și trebuie să înceteze. Nu le permitem acestor oameni să vorbească în numele nostru, al parlamentarilor liberali de Constanța, pentru că nu ne reprezintă”, susține deputatul liberal Bogdan Huțucă.


Acesta afirmă că „problemele pe care Dragnea și Tăriceanu le au în justiție, cu închipuitul stat paralel sau cu Departamentul de Stat al SUA nu ne privesc și nu ne reprezintă pe noi, parlamentarii liberali”.

„Având în vedere că o parte semnificativă a deputaților și senatorilor din Parlamentul României nu se identifică cu Dragnea și Tăriceanu, atât eu, cât și un număr mare dintre colegii mei, ne delimităm total de gestul fără precedent al președinților cele două camere ale Parlamentului. Să fie foarte clar, poziția Departamentului de Stat SUA este corectă și împărtășită atât de Comisia Europeană, cât și de o parte extrem de nemulțumită a cetățenilor acestei țări. Este practic imposibil ca toate instituțiile relevante și toți partenerii noștri să fie, așa cum spun Dragnea și Tăriceanu, dezinformați. Problemele există și nu pot fi ascunse în Parlament", consideră Bogdan Huțucă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii