Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu Întâlnire la nivel parlamentar între România și Republica Moldova (VIDEO)

ro

28 Apr, 2022 11:45 3092 Marime text
Marcel Ciolacu, foto: ZIUA de Constanța

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 28 aprilie, că în următoarea perioadă va avea loc o întâlnire, la nivel parlamentar, între România şi Republica Moldova. 

El a adăugat că întâlnirea se va desfășura, cel mai probabil, în România, la Iași. 
 

„Cred că împreună cu preşedintele Senatului o să facem foarte curând o întâlnire la nivel parlamentar cu Republica Moldova. O să hotărâm unde va avea loc acest activitate, cred că întâlnirea va avea loc în România, urmând să decidem dacă va avea loc la Iaşi.

Vom vedea dacă întâlnirea va fi la nivelul Birourilor permanente reunite sau vor fi şi cu comisiile, cel puţin comisiile de politică externă categoric trebuie să participe", a declarat Marcel Ciolacu, 


Marcel Ciolacu a afirmat că doreşte ca această acţiune să aibă loc într-o săptămână sau două, precizând că în vizita pe care a avut-o împreună cu premierul Nicolae Ciucă în Ucraina a avut discuţii despre felul în care Republica Moldova poate fi ajutată cu necesarul de gaze naturale, în cazul în care Rusia va opri alimentarea. 



Totodată, el a subliniat că avem o obligație majoră față de Republica Moldova (RM), menționând că au existat discuții și cu președintele Ucrainei în ceea ce privește aprovizionarea RM cu gaze naturale 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii