Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea şi Mircea Titus Dobre, de vorbă cu cetăţenii din zona Km 4-5 (galerie foto)

ro

01 Dec, 2012 00:00 3118 Marime text

06_aciune_dobre.jpgMircea Titus Dobre (Colegiul 7), deputatul Manuela Mitrea (Colegiul 8) şi senatorul Alexandru Mazăre (Colegiul 3), candidaţii USL Constanţa la alegerile parlamentare din 9 decembrie, s-au aflat, ieri după-amiază, în mijlocul constănţenilor din zona Km 4-5.

Cei trei aspiranţi la mandatul de parlamentar au discutat cu alegătorii, în piaţa de cartier, despre problemele şi doleanţele acestora.

„Am venit aici ca să aflu direct de la constănţeni problemele de care se lovesc în fiecare zi, greutăţile pe care le întâmpină. Numai vorbind direct cu ei voi putea să îi înţeleg şi să susţin proiecte menite să le rezolve problemele", a declarat social-democratul Mircea Titus Dobre, actual consilier judeţean USL, candidat la deputăţie în Colegiul 7.

actiune_dobre_2.jpg

La rândul său, deputatul Manuela Mitrea, a vorbit cu cetăţenii din zonă şi a preluat problemele acestora. Mitrea a primit, de la unul dintre alegători, un coş cu flori. Conform explicaţiilor sale, este unul dintre constănţenii din zona Km 4-5 care, în urmă cu patru ani, în contextul campaniei electorale, i-a mărturisit că nu are încredere în politicieni, dar pe care l-a ajutat ori de câte ori a putut.

Printre problemele ridicate de constănţenii care au participat la acţiune vineri în piaţa din Km 4-5 se numără prezenţa câinilor comunitari pe străzi, dar şi a unor etnici romi în cartier.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii