Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii, în prag de alegeri. Pe 19 iunie va fi desemnată conducerea organizației municipale. Huțucă dezminte că PNL Constanța a decis pe cine va susține la Congres

ro

10 Jun, 2021 00:00 3817 Marime text

⦁    Liberalii constănţeni au stabilit în şedinţă de Birou Permanent Judeţean calendarul alegerilor interne

⦁    Conducerea organizației municipale a PNL Constanţa va fi aleasă în conferință de alegeri, sâmbătă, 19 iunie

⦁    Și noua conducere a organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, asigurată în prezent de deputatul Bogdan Iulian Huţucă urmează să fie desemnată în această vară iar Congresul PNL a fost anunțat pentru data de 25 septembrie

⦁    În acest context, deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța susține că filiala nu a decis deocamdată pe cine va susține la Congres



Liberalii constănţeni au stabilit în şedinţă de Birou Permanent Judeţean calendarul alegerilor interne.
Astfel, conducerea organizației municipale a PNL Constanţa va fi aleasă în conferință de alegeri, sâmbătă, 19 iunie.

În prezent, filiala este condusă interimar de senatorul Septimiu Bourceanu, cel care până în acest moment este și singurul candidat pentru postul de președinte.

Și alegerea noii conduceri a organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, asigurată în prezent de deputatul Bogdan Iulian Huţucă urmează să aibă loc în această vară.

Congresul PNL a fost anunțat pentru data de 25 septembrie a.c.

În acest context, deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța susține că filiala nu a decis deocamdată pe cine va susține la Congres.

"Ca cetățean am crezut mereu în democrație. Am urmat acest crez și după ce am intrat în politică, și mai ales după ce am preluat conducerea filialei PNL Constanța. Cred că toate deciziile importante trebuie să fie luate în urma votului membrilor și ai reprezentanților săi aleși democratic, așa cum scrie și în Statutul nostru.
De aceea, în această perioadă, prioritatea numărul 1 este organizarea alegerilor interne și a Conferinței Județene.
Împreună vom lua apoi cea mai bună decizie pentru Constanța, pentru Partidul Național Liberal și pentru România", spune Huțucă.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii