Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Spătaru, lansat oficial la Mangalia

ro

24 Nov, 2008 02:27 3193 Marime text
ionel_spataru.jpg„Liberalii nu vor ceda ciumei roşii“, susţine candidatul la mandatul de deputat din Colegiul nr. 5

Centrul Cultural Mangalia a găzduit, sâmbătă, lansarea oficială a candidatului PNL la Camera Deputaţilor, Ionel Spătaru. Liderul PNL Mangalia, dr. Viorel Oleniuc, a declarat că se bucură că, prin rezultatul extrem de bun pe care formaţiunea sa l-a obţinut la alegerile din vară, a reuşit să „pună umărul la guvernarea normală a liberalilor“.

În sala Casei de Cultură din Mangalia au fost prezenţi circa 300 de membri şi simpatizanţi ai PNL din tot Colegiul 5. Viorel Oleniuc a arătat că Mangalia stă, de la alegerile locale şi până în prezent, sub spectrul anti-democraţiei şi cel al „ciumei roşii“. „Ne-au lipsit vreo 400 de voturi pentru a fi şi mai numeroşi şi, aş spune eu, mai puternici. Tocmai de aceea trebuie să ne mobilizăm la vot peste o săptămână, pentru a nu mai ajunge în situaţia de la locale, când voturile au fost cumpărate pe bani şi cadouri, de un electorat care acum nu se mai regăseşte în cei pe care i-a ales. Vreau să vă spun că fac parte dintr-un partid ce nu a fost obedient şi nici supus cuiva. De 51 de ani, eu nu am trăit momente în care să nu pot spune lucrurilor pe nume, nici în vechiul sistem şi nici în actuala democraţie. Însă, în ultima vreme, am trăit momente în care am simţit că reînvie ciuma roşie, pe care nu o credeam să se reîntoarcă în oraşul meu, ce ne-a pus la îndoială demnitatea ca oameni şi ca membri ai PNL. Nu trebuie să cedăm presiunilor acestei ciume roşii, acestui primar anacronic, reîntors din timp, cu metodele lui mai mult decât securiste, care vă ameninţă şi care urmăreşte distrugerea acelui nucleu de democraţie pe care l-am clădit în ultimii 20 de ani“, a arătat Viorel Oleniuc, liderul PNL Mangalia.
Acesta i-a îndemnat pe liberali să nu se lase intimidaţi de actuala conducere a Mangaliei şi să fie alături de colegul său, „tânăr şi nepătat profesional, Ionel Spătaru“.

Trei variante
 
Ionel Spătaru, candidatul PNL din Colegiul 5, pentru Camera Deputaţilor, a afirmat că locuitorii din zonă au numai trei variante în alegerea celor care îi vor reprezenta în Parlament: un om cu o ideologie liberală, adică el, născut şi crescut în zona în care candidează, unul care a condus Mangalia timp de 12 ani - Zanfir Iorguş (PD-L), şi candidatul PSD, Mircea Stănescu. „Nu putem irosi voturi pe oameni care vin şi pleacă pentru că nu construiesc nimic acolo unde stau patru ani“, a menţionat Ionel Spătaru. De asemenea, el a prezentat câteva dintre realizările Guvernului Tăriceanu, precum şi mai multe dintre proiectele de viitor ale PNL-ului, printre care atragerea de fonduri europene, investiţii, dezvoltarea turismului, construcţia de locuinţe ANL pentru tineri, crearea de noi locuri de muncă, scăderea costului vieţii şi a cheltuielilor de încălzire. Ionel Spătaru şi-a continuat periplul electoral de sâmbătă în alte cinci localităţi arondate Colegiului 5, pentru Camera Deputaţilor, zonă în care el speră să aibă susţinerea electoratului pentru obţinerea mandatului de deputat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii