Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare importantă a Ministerului Justiţiei pe tema modificării Codurilor penale

ro

06 Feb, 2017 14:49 1679 Marime text

Cu privire la informaţiile apărute în presă astăzi, Ministerul Justiţiei a emis o informare în care precizează că, în momentul de faţă, instituţia nu are în vedere să elaboreze un act normativ cu privire la emiterea unui proiect de lege privind modificarea Codurilor penale. 

Ca urmare a interesului manifestat de reprezentanții mass media, Biroul de presă al Ministerului Justiției este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: Ministerul Justiției nu este preocupat să elaboreze un proiect de lege privind modificarea și completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală. În prezent, Ministerul Justiției centralizează deciziile pronunțate de Curtea Constituțională cu privire la actele normative menționate, urmând ca acestea să fie analizate în perioada următoare”, se arată în informarea respectivă.      

Referitor la acest aspect, potrivit Agerpres, Cristina Liţă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiţiei, a precizat că s-a renunţat la proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale, înaintate deja Consiliului Superior al Magistraturii, deoarece se intenţionează elaborarea altuia nou, mai complex.               

Sursa foto: Facebook Ministerul Justiţiei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii