Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură, a fost avizată o Ordonanța de Urgență care prevede anumite excepții de la obligația de plată a rovinietei

ro

21 Mar, 2024 12:21 470 Marime text


În cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură, am avizat o Ordonanța de Urgență care prevede anumite excepții de la obligația de plată a rovinietei.

Aceste excepții includ: Ambulanțele deținute de autorități/entități publice (nu și de către cele private): aceste ambulanțe vor fi scutite de obligația de a plăti rovinieta.
Vehiculele folosite în transportul public local, de către persoane, prin servicii regulate: se elimină condiția de desfășurare a transportului numai pe raza teritorial-administrativă a unei localități. Astfel, aceste vehicule sunt scutite de obligația de a plăti rovinieta, indiferent de rutele pe care le parcurg.

Vehiculele autorizate pentru efectuarea transportului școlar: vehiculele destinate transportului școlar sunt scutite de obligația de a plăti rovinieta.

„Aceste excepții au fost stabilite pentru a facilita funcționarea serviciilor esențiale și pentru a sprijini accesul la serviciile publice de sănătate și educație,“ a anunțat Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii