Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iancu (PSD) - Legea offshore, în dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputaţilor abia săptămâna viitoare

ro

26 Sep, 2018 00:00 1593 Marime text
Preşedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, deputatul PSD de Constanţa Iulian Iancu, a anunţat că proiectul de lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore va intra în dezbaterea comisiilor de specialitate săptămâna viitoare, decizia fiind luată după o discuţie cu Liviu Dragnea.

El a adăugat că între timp vor fi colectate amendamentele de la deputaţi, iar săptămâna viitoare proiectul de lege va intra în dezbaterea comisiilor „pentru o analiză foarte atentă cu un singur obiectiv - menţinerea avantajului dobândit deja de către România”. Întrebat dacă există îndoieli cu privire la proiectul adoptat luni de Senat, deputatul Iancu a spus că o formă foarte bună şi echilibrată a fost cea adoptată de Parlament în iulie.

Vă reamintim că proiectul de lege, aflat la reexaminare la cererea preşedintelui Klaus Iohannis, urma să intre marţi în dezbaterea Comisiilor pentru industrii, buget şi administraţie din Camera Deputaţilor.
Proiectul a fost adoptat luni de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, cu 81 de voturi „pentru”, nouă „împotrivă” (USR) şi 15 abţineri. Camera Deputaţilor este for decizional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii