Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huţucă - „Guvernarea PSD-ALDE s-a transformat într-un bazar al minciunilor şi al populismului!“

ro

31 Jan, 2018 00:00 1775 Marime text
Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Bogdan Huţucă, vicepreşedinte al Comisiei pentru Buget şi Finanţe din Camera Deputaţilor, consideră că guvernarea PSD-ALDE s-a transformat într-un bazar al minciunilor şi al populismului, punând pe masa românilor doar iluzii şi incertitudine.
 
„Dragnea şi Tăriceanu, în siajul celui de-al treilea guvern sezonier, preocupaţi mai mult de ciuntirea şi dezgolirea justiţiei, au încropit pe genunchi o nouă fiţuică, pe care o prezintă în faţa poporului drept program de guvernare. Un simulacru de bufonerii politice, mixate bine cu gogoşi electorale, editat mai degrabă de personajele lui Caragiale. PSD şi ALDE au căzut în capcana propriilor minciuni şi acum se tem de apropierea termenelor scadente. Promisiunile lor bombastice apasă greu pe o coaliţie de guvernare care capotează din trei în trei luni, extirpându-şi guvernele neputincioase şi incompetente“, susţine parlamentarul PNL de Constanţa.
 
Potrivit deputatului liberal Bogdan Huţucă, „noul program de guvernare amână teme asumate, care la data de 1 ianuarie 2018 ar fi trebuit să fie aprobate, şi introduce noi măsuri, fără a specifica termenul de implementare. De exemplu, scutirea de impozit a terenurilor agricole exploatate se amână cu un an, toate proiectele mari de infrastructură se amână un an sau doi, iar lista poate continua. Este evident că nu şi-au permis asumarea unor termene clare, în condiţiile în care nu ştiu cum vor asigura sustenabilitatea măsurilor deja implementate“.
 
„Din păcate, acest nou program lansează îngrijorarea a încă un an pierdut pentru România, a încă un an în care PSD şi ALDE vor umili o naţie întreagă, croind o nouă guvernare doar pentru a ajusta ţinuta penală a întâiului fiu al partidului“, conchide preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii