Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărârile de Guvern privind schimbarea prefectului din Constanța, publicate în Monitorul Oficial

ro

15 Oct, 2020 15:49 3083 Marime text


În Monitorul Oficial al României nr. 947 din 15.10.2020, Partea I, au fost publicate hotărârile de Guvern prin care fostul prefect, George Sergiu Niculescu, i-a încetat mandatul și, respectiv, cea prin care a fost împuternicit pe funcția de prefect al județului Constanța Silviu Iulian Coșa.

Astfel, prima dintre cele două hotărâri de Guvern publicate în Monitorul Oficial face referire la „încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către domnul Niculescu George Sergiu“.

Alineatul 1 al HG prevede următoarele:

„La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri încetează exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către domnul Niculescu George Sergiu“.


Alineatul al 2-lea prevede faptul că:

„Domnul Niculescu George Sergiu predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data prevăzută la alin. (1)“.


În continuare, cea de-a doua hotărâre de Guvern ce face referire la funcția de prefect al județului Constanța publicată astăzi în Monitorul Oficial prevede următoarele:

„Articol unic - Domnul Coșa Silviu Iulian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Constanța“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii