Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greii PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu, împreună la Constanța. Conferința județeană a fost stabilită după programul "prezidențiabililor"

ro

12 Jul, 2021 12:56 3433 Marime text

sursa foto: www.cursdeguvernare.ro


 
  • Data alegerilor a fost fixată pentru joi, 22 iulie, pentru a le permite lui Ludovic Orban, respectiv, Florin Cîțu să ajungă la Constanța și să-și prezinte ofertele electorale în perspectiva Congresului partidului din luna septembrie
  • Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură de la ora 18.00

Conferința județeană pentru alegerea noii conduceri a organizaţiei judeţene a PNL Constanţa nu va mai avea loc la finalul acestei săptămâni.

Data alegerilor a fost fixată pentru joi, 22 iulie, pentru a le permite lui Ludovic Orban, respectiv, Florin Cîțu să ajungă la Constanța și să-și prezinte ofertele electorale în perspectiva Congresului partidului.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură de la ora 18.00.

Pentru funcția de președinte al filialei PNL Constanța va candida deputatul Bogdan Huțucă, președintele Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților.

Mai multe detalii citiți în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii