Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foşti pedelişti, conservatori şi „fiii" lui tata pe listele PPDD Ca să candideze, Nicoleta Ploscaru s-a înscris în PPDD la miezul nopţii

ro

31 Oct, 2012 02:46 4301 Marime text
ppdd_Nicoleta_Ploscaru.jpgDupă îndelungi negocieri, renunţări şi repoziţionări, PPDD Constanţa a reuşit ieri după-amiază să depună, la Biroul Electoral Judeţean, lista de candidaţi la alegerile parlamentare. Pedelista Nicoleta Ploscaru s-a înscris în PPDD în noaptea de luni spre marţi pentru a putea candida pentru funcţia de deputat pe Colegiul 10. PPDD-iştii l-au înlocuit de pe liste şi pe Gabriel Mascas, iar în locul său a fost trimis de la Bucureşti fiul realizatorului TV, Florin Condurăţeanu, Răzvan. Acesta va candida pe Colegiul 3 deputaţi, un colegiu aproape eligibil pentru PPDD. Fiu de jurnalist este şi George Popescu şi el fost membru PDL.

Şi Silviu Wagner a fost înlocuit cu Emanuela Gavrilă. Blonda s-a întors din America şi a decis să candideze în Colegiul 5, unul extrem de disputat. Gavrilă care a devenit membru PPDD în urmă cu două săptămâni cataloghează candidatura la parlamentare ca pe o loterie. Ca noutate la Senat pe Colegiul 2, contracandidat al senatorului USL Nicolae Moga şi al candidatului ARD Tănase Barde intră în competiţie, prim- vicepreşedintele Marian Vasiliev. Pe Colegiul 1 a avut câştig de cauză, Mihai Tararache, fost secretar general al organizaţiei de tineret a PDL din mandatul de preşedinte a lui Mihai Petre.

CAMERA DEPUTAŢILOR:

Colegiul 1 Mihai Tararache

Colegiul 2 - Stelică Murariu

Colegiul 3 - Răzvan Condurăţeanu

Colegiul 4 - Dumitru Bocai

Colegiul 5 - Emanuela Gavrilă

Colegiul 6 - Nicolae Şandru

Colegiul 7 - Mircea Stoian

Colegiul 8 - George Popescu

Colegiul 9 - Gheorghe Slabu

Colegiul 10 - Nicoleta Ploscaru

SENAT

Colegiul 1 - Gabriel Candindatu

Colegiul 2 - Marian Vasiliev

Colegiul 3 - Sali Negeat

Colegiul 4 - Maria Stavrositu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii