Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondul de Modernizare va permite investiţii masive în acest sectorul energetic

ro

31 Mar, 2022 00:00 2914 Marime text
  • Ordonanţa de urgenţă pentru plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale pe o perioadă de 12 luni se află pe masa Comisiei de Energie din Senat.
  • George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, afirmă că diversificarea surselor de aprovizionare atât cu gaze naturale, cât şi cu energie electrică pot contribui la asigurarea siguranţei sistemului energetic naţional
 

Noua ordonanţă de urgenţă pentru plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale pe o perioadă de 12 luni se află pe masa Comisiei de Energie din Senat.

Această ar urma să intre în vigoare de la 1 aprilie.

Ordonanţă de urgenţă are în vedere toate lucrurile care nu au funcţionat bine în ultimele luni, după ce au intrat în vigoare celelalte două ordonanţe de urgenţă 118 şi ordonanţa de urgenţă 3.

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei și fost prefect al județului Constanța, afirmă că diversificarea surselor de aprovizionare atât cu gaze naturale, cât şi cu energie electrică pot contribui la asigurarea siguranţei sistemului energetic naţional.

„Mă refer la gazele naturale, la demersurile pe care ministrul Virgil Popescu le-a făcut în ultima perioadă, în aşa fel încât să încercăm reducerea dependenţei de gazele ruseşti într-o măsură cât mai mare”, a subliniat George Niculescu.

Secretarul de stat a făcut referire la Fondul de Modernizare care va permite investiţii masive în sectorul energetic.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

George-Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei despre ajutoarele financiare pentru plata facturilor la energie electrică și gaze naturale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii