Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma minune A câştigat tot ce se putea câştiga la SRL-ul CJC

ro

05 Mar, 2011 01:18 1373 Marime text
SRL-ul Consiliului Judeţean Constanţa a mai atribuit un contract de lucrări. Este vorba despre reabilitarea şi modernizarea Şcolii Populare de Arte şi Meserii Constanţa.

Operatorul economic desemnat să se ocupe de renovările prevăzute în caietul de sarcini al acestui contract este SC Setconstruct SRL - nimeni alta decât firma care a mai împuşcat zilele trecute două contracte scoase la licitaţie de firma din subordinea CJC. Practic, SC Setconstruct SRL Constanţa a câştigat până acum tot ce se putea câştiga în noua sesiune de proceduri de achiziţie demarată de SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, aflat în subordinea CJC. Revenind la contractul privind reabilitarea şi modernizarea Şcolii Populare de Arte şi Meserii Constanţa, precizăm că valoarea contractului obţinut de Setconstruct este de 798.170,83 lei fără TVA, în condiţiile în care valoarea estimată a fost de 800.000 de lei fără TVA. Valoarea de atribuire destul de apropiată de valoarea estimată se poate explica prin faptul că firma amintită a fost singurul ofertant. De precizat că acest contract de lucrări a fost atribuit pe 2 martie, aşa cum aflăm din anunţul de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Alte două contracte, în judeţ

Zilele trecute, societatea constănţeană a mai câştigat două dintre cele patru contracte de reabilitări şi modernizări scoase la licitaţie de SRL-ul CJC. Este vorba despre reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural din satul Nistoreşti, comuna Pantelimon şi a grădiniţei din localitatea Ciocârlia de Sus, comuna Ciocârlia. Valoarea contractului privind reabilitarea şi modernizarea căminului cultural Nistoreşti a fost estimată la 700.000 de lei fără TVA, cea de atribuire fiind de 698.851,30 lei fără TVA. În privinţa contractului privind reabilitarea şi modernizarea grădiniţei din Ciocârlia de Sus, precizăm că valoarea estimată a acestui contract de lucrări a fost, de asemenea, de 700.000 de lei fără TVA, preţul de atribuire ofertat de Setconstruct fiind de 698.399,46 lei fără TVA. De precizat că şi în cazul acestor două proceduri de achiziţie societatea a fost singurul ofertant.

Cea de-a patra procedură de achiziţie demarată de SRL-ul CJC, a cărei atribuire nu a fost însă publicată în SEAP, se referă la reabilitarea şi modernizarea grădiniţei din Negureni, oraşul Băneasa. Valoarea estimată a acestei investiţii este de 900.000 de lei fără TVA. Rămâne de văzut cine va câştiga acest contract.

Precizăm că, potrivit datelor oficiale furnizate de Registrul Comerţului, SC Setconstruct SRL este deţinut de soţii Aurelian Claudiu Stoica şi Cristina Mihaela Stoica, fostă Bejenaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii