Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filiala partidului ADER, lansată şi la Constanţa. Preşedintele organizaţiei, fiul primăriţei de la Saraiu

ro

19 Nov, 2018 00:00 3402 Marime text
La finalul săptămânii, reprezentanţi ai ADER, veniţi din toată ţara, dar şi din diaspora, au participat la conferinţa de la Constanţa, au ţinut discursuri şi au trasat concret obiectivele partidului, care îşi propune să aibă un cuvânt de spus pe scena politică a ţării.
 
Sub deviza „Om între oameni”, membrii noului partid au trasat priorităţile esenţiale pentru oraşul Constanţa, strategiile şi proiectele ce ar trebui conturate cât mai rapid, pentru ca oraşul de la malul mării să conteze din ce în ce mai mult pe harta investiţiilor din România.

„Judeţul Constanţa trebuie să îşi valorifice din plin avantajele. Partidul ADER îşi doreşte un model bazat pe investiţii, care poate să asigure resurse sustenabile pentru dezvoltare, iar Constanţa prezintă condiţii propice pentru o economie înfloritoare, judeţul situându-se pe locul cinci în ceea ce priveşte contribuţia la PIB-ul României. Prioritatea pentru judeţul Constanţa este dezvoltarea infrastructurii portuare. Un alt obiectiv care trebuie atins este agricultura. Totodată, judeţul Constanţa, prin sutele de hoteluri şi pensiuni din staţiuni, găzduieşte în fiecare an peste un milion de turişti, ce cheltuiesc aici, potrivit estimărilor patronatelor din domeniu, aproximativ 100 de milioane de euro. Aşadar, turismul este o nişă ce trebuie exploatată din plin!“, a declarat Daniel-Ciprian Filip, preşedintele ADER Constanţa.
 
Filip este fiul primarului comunei Saraiu, Dorinela Irimia, preşedinte, la rândul său, al Asociaţiei ADER Constanţa. Irimia a câştigat alegerile locale în 2016 pe listele UNPR, partid blocat în fuziunea cu PMP.

La conferinţa de presă susţinută după Conferinţa Judeţeană, Neculai Onţanu, fost membru PSD, actualmente preşedintele ADER la nivel naţional, a declarat: „Dacă putem să ne gospodărim exemplar la noi acasă, le vom arăta oamenilor că putem să gospodărim la fel de bine şi o localitate, şi un judeţ, inclusiv o ţară. Trebuie să facem acest exerciţiu şi să demonstrăm oamenilor că putem să administrăm bine judeţul şi la fel de bine, oraşul Constanţa. Sunt sigur că se poate, pentru că văd oameni foarte capabili aici la Constanţa”.
În cadrul conferinţei judeţene, avocata Minodora Ion a fost aleasă secretar general al organizaţiei judeţene ADER.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii