Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţie pascală cu vânzare, organizată de Centrul de zi Agigea

ro

05 Apr, 2011 03:01 1263 Marime text
Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân" Constanţa găzduieşte astăzi, începând cu ora 10.00, Expoziţia Pascală „Legături de suflet", ediţia a IV-a, organizată de Centrul de zi Agigea.

Potrivit directorului Centrului de zi, Andreea Vasile, elevii colegiului vor avea astfel posibilitatea să achiziţioneze figurine din ipsos (ouă, suporturi de lumânări, figurine cu magnet, măşti, tablouri) realizate şi pictate manual de către copiii din Centrul de zi.

„Evenimentul este realizat cu sprijinul domnului director al Colegiului «Mircea cel Bătrân», prof. Vasile Nicoară, şi are drept scop strângerea de fonduri pentru activităţi recreative. Totodată, evenimentul reprezintă şi un bun prilej ca beneficiarii să interacţioneze cu elevii de liceu, să cunoască atmosfera dintr-o unitate de învăţământ liceal, devenind astfel mult mai motivaţi pentru a ajunge elevi într-un astfel de liceu", mai precizează directorul Centrului de zi Agigea prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei. Expoziţia este prima dintr-o serie amplă, desfăşurată în cadrul mai multor unităţi de învăţământ pe parcursul lunii aprilie şi care se va finaliza cu prezenţa copiilor din Centrul de zi Agigea în mall-ul din Constanţa, pe 13 aprilie 2011, unde, pe lângă expoziţia cu vânzare, vor prezenta şi un scurt program de dans.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii