Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, a decis Guvernul

ro

03 Sep, 2020 22:31 3132 Marime text
  • Înainte de începerea ședinței de guvern, prim-ministrul Ludovic Orban dădea asigurări, la rândul său, că parlamentarele nu pot fi organizate la o altă dată în afară de 6 decembrie.


Guvernul României a adoptat astăzi hotărârea potrivit căreia alegerile parlamentare vor avea lor pe data de 6 decembrie.

La finalul ședinței de guvern, Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, a făcut următoarele declarații, legat de acest subiect:

„Alte două hotărâri de guvern importante în ceea ce priveşte calendarul alegerilor pentru perioada următoare, aşa cum premierul ne-a anunţat în deschiderea şedinţei de guvern - au fost propuse hotărârile de guvern iniţiate de Autoritatea Electorală Permanentă şi Ministerul Afacerilor Interne pentru stabilirea datei alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, respectiv data de 6 decembrie 2020“.

Înainte de începerea ședinței de guvern, prim-ministrul Ludovic Orban dădea asigurări, la rândul său, că parlamentarele nu pot fi organizate la o altă dată în afară de 6 decembrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii