Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de badminton a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa, calificată la faza de zonă a ONSS (galerie foto)

ro

06 Mar, 2019 00:00 2517 Marime text
La Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ din Constanţa s-a disputat faza pe judeţ a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la disciplina badminton. Întrecerea a fost rezervată ciclului gimnazial (jucându-se meciuri atât la fete, cât şi băieţi, la simplu feminin, simplu masculin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt).
 
În urma disputării tuturor partidelor, pe podium au urcat echipa Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ din Constanţa (profesor, Cornelia Bujin) - locul 1, Şcoala nr. 22 „IC Brătianu“ Constanţa (profesor, Gabriel Georgescu) - locul 2 şi Şcoala Gimnazială nr. 37 Constanţa (profesor, Violeta Georgescu) - locul 3. Pentru formaţia clasată pe prima poziţie au evoluat Sofia Oprea, Bianca Olteanu, Orlando Ali şi Christian Sawidian. Graţie câştigării competiţiei judeţene, Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ din Constanţa a obţinut calificarea la faza de zonă a întrecerii, care se va desfăşura la Galaţi, la finele acestei luni.
 
Sursa foto: Facebook (Cornelia Bujin)     
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii