Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donţu şi Bădrăgan, candidaţii PER la Primărie şi la Consiliul Judeţean, îşi pun la punct strategiile

ro

28 May, 2012 01:38 1918 Marime text

Gheorghe_Dontu_03.jpgGheorghe Donţu, candidatul PER la Primăria Constanţa, şi Dumitru Bădrăgan, candidat PER la şefia Consiliului Judeţean, s-au întâlnit la finalul săptămânii trecute, la Bucureşti, cu Dănuţ Pop, preşedintele PER.

În contextul întâlnirii s-a discutat despre strategii ale partidului pentru campania electorală pentru scrutinul din 10 iunie, despre accesarea de fonduri europene destinate protecţiei mediului, precum şi despre modalităţi de implicare a structurilor asociative în administraţia publică locală.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact sâmbătă, conducerea PER Constanţa a participat, în comuna Limanu, la o întâlnire cu susţinătorii şi candidaţii Partidului Ecologist Român din Limanu, 2 Mai şi Vama Veche. Maria Zaharia, candidatul PER la mandatul de primar al comunei Limanu, a expus o parte dintre problemele specifice localităţii, dar şi soluţiile PER pentru aceste probleme. De asemenea, aceasta şi-a prezentat echipa de consilieri locali şi moto-ul „Votaţi schimbarea! Votaţi bradul".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii